KAMI BERSAMA MU

KAMI BERSAMA MU

12/6/06

Jom Bersama Pelajar Miskin, PERANGI ALONG

Menjelang Syawal yang lepas Angkatan Muda Negeri Sembilan telah berjaya membantu 56 buah keluarga fakir menikmati Eidulfitri. Melalui program yang dinamakan Jejak Fakir tersebut AMKNS amat menginsafi kedaifan rakyat di celah-celah kepesatan pembangunan negeri.

Menjelang tahun baru ini AMKNS amat merisaukan nasib anak-anak keluarga fakir ini. Maka atas semangat yang sama dan atas kejayaan program ini AMNS akan meneruskan program bantuan ini dengan program ’Jom Kembali Sekolah’. Program Jom kembali ke Sekolah ini akan di lancarkan untuk membantu anak – anak fakir miskin ini membeli peralatan dan keperluan sekolah.

Memang benar, yuran peperiksaan sekolah dimansuhkan tapi bagaimana dengan yuran sampingan seperti yuran Majlis Sukan, Yuran PIBG, Yuran Kertas Peperiksaan percubaan dan seumpamanya. Malah bagaimana mereka ini mungkin berdepan dengan pakaian sekolah dan peralatan sekolah yang semakin mahal. Kami merayu bagi pihak anak – anak keluarga miskin ini , kepada mereka yang berkemampuan sudilah membantu dengan menghulurkan bantuan dalam bentuk kewangan, peralatan sekolah dan seumpamanya. Sebarang bantuan bolehlah disalurkan dengan menghubungi ; Badrul 017 6688404 @ Azizi 012 3696474.

Atau boleh terus masukkan ke akaun khas Bendahari AMKNS (BSN) 05 105 2900012 0067 – Zaini Yusof dan kemudian boleh menghubungi nombor di atas untuk mendapatkan resit pengesahan penerimaan sumbangan.

Janji Angkatan Muda keADILan Malaysia meneruskan tekad memperjuangkan rakyat terbanyak !

Badrul Hisham Shaharin
Pengarah Pusat Aduan Rakyat
Angkatan Muda Negeri Sembilan

che'GuBard.
www.chegubard.blogspot.com
penerangan_keADILan@yahoo.com / badrul_angkatanmuda@yahoo.com
+6017 6688404