KAMI BERSAMA MU

KAMI BERSAMA MU

12/26/06

Pemuda NS rayu orang ramai bantu mangsa banjir

Dewan Pemuda PAS N.Sembilan merayu kepada orang ramai agar membantu mangsa-mangsa banjir terutamanya di Johor yang terjejas teruk. Bantuan boleh disalurkan secara terus kepada mangsa-mangsa banjir, secara peribadi, melalui persatuan, pertubuhan sukarela, parti-parti politik samada parti pemerintah mahupun pembangkang dan sebagainya.

Kepada mereka yang ingin menghulurkan bantuan melalui Dewan Pemuda PAS Negeri Sembilan bolehlah menghubungi Ketua Pemuda PAS NS Us Hassan Alias 016-6166266 atau Timbalan Ketua Pemuda PAS NS Hj Taufek 019-6576540.

Kepada mereka yang ingin menghulurkan bantuan melalui Unit Amal NS bolehlah menghubungi Pengarah Unit Amal NS Sdr Sufian 013-3589328 atau Timbalan Pengarah Unit Amal NS Sdr Zulkarnain 013-6341990
Pada 25 Disember 2006 Ketua Pemuda PAS NS Us Hassan Alias diiringin Sdr Zulkarnain Timbalan Pengarah Unit Amal NS beserta bebarapa EXCO dan ahli Pemuda PAS N.Sembilan telah pergi ke Johor serta membantu mangsa banjir disana disamping menyumbangkan dua “water jet” mesin pencuci untuk tugas-tugas pembersihan.

Pada 27 Disember ini sekali lagi rombongan Pemuda PAS N.Sembilan serta Unit Amal akan pergi ke Johor untuk membantu mangsa banjir di sana.

Sekali lagi Dewan Pemuda PAS N.Sembilan menyeru kepada semua rakyat Malaysia agar membantu mangsa banjir terutamanya di Johor juga Melaka, N.Sembilan dan Pahang tanpa mengenal batasan politik, perkauman, agama dan bangsa.